"Kom je werken bij HeyHo, bouw je direct een groot netwerk op. Wij werken namelijk samen met een aantal toffe partners. Mooi meegenomen!"

Intracto

Intracto telt zo’n 350 medewerkers en tilt maar liefst meer dan 500 klanten naar een hoger niveau op het gebied van marketing, strategie, communicatie en technologie. Zoals ze het zelf zo mooi verwoorden: ‘ondernemingen van morgen’... laten wij nou net zo’n onderneming zijn! Intracto heeft ons vanaf het begin geholpen met het opbouwen van een merkidentiteit. Vandaag de dag staat een vast team, dat ons en ons concept door en door kent, ons nog elke dag bij op het gebied van onze marketinguitingen en marketingstrategie.

Het oude kantoor van HeyHo in hetzelfde pand zat als dat van Intracto? Namelijk de Gruyterfabriek in ’s Hertogenbosch.

Emico

Als écht techbedrijf hebben wij natuurlijk een partner nodig die excelleert in techniek. Emico is marktleider op het gebied van Magento performance. Naar eigen zeggen zijn bijna al hun klanten bovengemiddeld succesvol. Daar sluiten wij onszelf graag bij aan! Op hun beurt hebben zij nog een aantal vooraanstaande partners, zoals Hipex (high performance Magento hosting), Robin (e-Commerce customer service) en Buckaroo (billing & payment services), waar wij ook weer van profiteren. Kortom, een onmisbare partner!

FleKS Finance

Alle financiële aangelegenheden laten wij over aan zzp’er Kim Swartilé, een gezellige Tilburger met hart voor de zaak. Regelmatig komt ze ons vergezellen bij Roots, zodat wij haar lastig kunnen vallen met vragen, zij ons verzoekjes kan doen, maar we vooral even bij kunnen kletsen.

Claassen Logistics

De logistiek doen wij niet zelf, dit laten wij liever aan de professionals over. Claassen Logistics, een familiebedrijf met zo’n 300 medewerkers, gevestigd in Tilburg aan de Asteriastraat, heeft een deel van haar magazijn volledig toegewijd aan HeyHo.

Binnenkomende orders worden automatisch gepusht naar het portaal van Claassen. De medewerkers van Claassen zorgen dat de orders compleet en netjes op tijd worden verzonden naar de klanten. De klanten ontvangen een Track & Trace mail waarmee zij de bestelling in de gaten kunnen houden. Na het klussen worden de boxen makkelijk én gratis geretourneerd aan het magazijn via een DHL pakketpunt. Ook het verwerken van de retouren wordt gedaan door de medewerkers van Claassen. De gereedschappen worden gecontroleerd op eventuele defecten, missende onderdelen of viezigheid. Daarna worden ze weer in de stellingen geplaatst, klaar voor hun volgende klus.

Roots Foodbar

Werken in een restaurant, wie wil dat nou niet? Wij in ieder geval wel! Een aantal dagen per week komen wij samen in het gezellige pand gelegen in Hilvarenbeek. Natuurlijk doen we hier ook regelmatig een hapje en een drankje; zeker op vrijdagmiddag als het lekker weer is, want er zit een flinke tuin bij. Koen en Jeroen zijn échte horecatoppers, dus gezelligheid is verzekerd.

???

Een paar weken geleden hebben wij de champagne getoast met een nu nog geheime partner. Er zit een leuke samenwerking aan te komen… hou ons goed in de gaten, want hier wil je meer van weten!

Wil je ook samenwerken met deze bedrijven?

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren en meten het aantal bezoekers. Door het gebruik van deze site ga je akkoord.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password