Huren in een modern jasje

Je leukste foto’s aan de muur hangen, je bank reinigen, je tuin zomerklaar maken.. Je hebt vast niet altijd de juiste gereedschappen in huis. Kopen? Dat is zonde, het zal even duren voordat je de spullen weer nodig hebt. Milieubewust is het ook niet. Gereedschap huren, dat is een goed idee. Gereedschap huren is natuurlijk al jarenlang mogelijk bij de traditionele verhuurbedrijven. Het woord omschrijft het al: traditioneel. In de rij staan, borg betalen, papierwerk.. Wat een gedoe. Vanuit deze gedachte is HeyHo ontstaan: gereedschapsverhuur, maar dan in een modern jasje. 

Aan de slag

Vanaf 2018 zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van dit ‘moderne jasje’. Het concept werd ontwikkeld, de processen werden uitgewerkt en de techniek werd omschreven. Je kunt je vast voorstellen dat hier heel wat bij is komen kijken. Eind 2020 vonden we dat we klaar waren voor de start. 

Eindelijk live!

29 Januari 2021, een datum voor in de boeken. Eindelijk konden we live! Vanuit onze gezellige werkplek in Hilvarenbeek gingen we live onder het genot van een hapje en een drankje. De gereedschappen stonden klaar om nieuwe klusmaten te ondersteunen en wij zaten in de startblokken om onze eerste klanten te helpen. Dit ging goed en tot op de dag van vandaag gaat het elke dag steeds beter.

Het worden van de allerbeste

Op dit moment zijn we elke dag druk bezig om de allerbeste te worden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die net zo enthousiast zijn over dit concept als wij. Zie jij het wel zitten om bij HeyHo te komen werken? Lees de openstaande vacatures eens door. Staat jouw droombaan er niet tussen? Neem dan ook gerust contact op, we kunnen alle hulp gebruiken.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren en meten het aantal bezoekers. Door het gebruik van deze site ga je akkoord.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password